Ποιοι ειμαστε

Στόχος είναι η καθιέρωση της σε μια ευαίσθητη και απαιτητική αγορά όπως αυτή του επιχειρηματικού δώρου καθώς και η προσπάθεια συνεχούς επιχειρηματικής ανάπτυξης σε βάθος χρόνου.

Εταιρικο προφιλ

Η εταιρεία Printing Angels δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής και εμπορίας διαφημιστικού - επιχειρηματικού δώρου και πρωτότυπων εκτυπώσεων ( τουριστικές στάμπες, τοπονύμια κλπ ).

Στόχος είναι η καθιέρωση της σε μια ευαίσθητη και απαιτητική αγορά όπως αυτή του επιχειρηματικού δώρου καθώς και η προσπάθεια συνεχούς επιχειρηματικής ανάπτυξης σε βάθος χρόνου. Η ποικιλία των αντικειμένων που εξυπηρετούν την ανάγκη διαφημιστικού -επιχειρηματικού δώρου και τοπονυμίων είναι τεράστια, προέρχονται από εισαγωγές, είναι συνήθως ομοειδής κατά κύριο λόγω τυποποιημένες πατέντες, έχουν ποιοτικές διαφορές, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Η εταιρεία Printing Angels κινείται με ξεκάθαρες στρατηγικές που χαρακτηρίζονται από ολοκληρωμένες υπεύθυνες ποιοτικές παροχές προϊόντων και υπηρεσιών, από συνέπεια, από τάσεις συνεργασίας για ουσιαστικότερο αποτέλεσμα με τους υποψήφιους πελάτες, με καινοτόμες ιδέες προβολής στα χρησιμοποιούμενα είδη αλλά και στην τελική εμφάνιση τους και γενικά ιδέες και πρακτικές οι οποίες αναβαθμίζουν και δημιουργούν ένα διαφορετικό prestige σε κάθε επιχείρηση.

Το ξεχωριστό αυτό μοντέλο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας υποστηρίζεται και υλοποιείται από μια ομάδα συνεργατών με υψηλό δείκτη επιστημονικής κατάρτισης και τεχνογνωσίας του συγκεκριμένου αντικειμένου. Η εξειδικευμένη αυτή ομάδα, με τη συνεργασία του υποψήφιου πελάτη δημιουργεί προς απεικόνιση το στίγμα ή την εικόνα η οποία θα χαρακτηρίζει την επιχείρηση και θα τοποθετηθεί στο διαφημιστικό -επιχειρηματικό δώρο που θα επιλεγεί.

Η εταιρεία Printing Angels διαθέτει κάθετη μονάδα παραγωγής διαφημιστικού - επιχειρηματικού δώρου με εξειδικευμένα τμήματα, θερμομεταφοράς, ψηφιακής εκτύπωσης και κεντήματος σε ανάλογα είδη όπως μπρελόκ, σταχτοδοχεία, κούπες, μπλουζάκια, ρούχα εργασίας, καπέλα, εποχιακά είδη, τουριστικά είδη, είδη θαλάσσης, αξεσουάρ, κονκάρδες, τσάντες κ.λ.π.

Η επεξεργασία των παραπάνω γίνεται από έμπειρο προσωπικό που χειρίζεται άψογα τα μηχανήματα νέας τεχνολογίας που διαθέτουμε.

Η συνολική προσπάθεια της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας καλύπτει με ανταγωνιστικό τρόπο το κενό της αγοράς για ολοκληρωμένες προτάσεις προϊόντων και υπηρεσιών στην κατασκευή και εμπορία του διαφημιστικού - επιχειρηματικού δώρου.

 

 

PRINTING ANGELS

Άλλες Υπηρεσίες Εκτύπωσης Π.Δ.Κ.Α.
Α.Φ.Μ.: 073236380
Διεύθυνση: Λαμπουσιάδου 5
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ.: 54632
Τηλ.: 2311 281147
Κιν.: 6937 391400

Επιλογή Φόντου

A- A A+

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτ-Παρ: 9:00 - 17:00

Σαββάτο: 9:00 - 13:00

 

Paypal

Χάρτης

©2020 Printing Angels All Rights Reserved. Designed By Anysiadis Kyriakos
No items in cart